Preview Mode Links will not work in preview mode

Valo minussa -podcast:

  • Oman näköisen elämän luomiseen,
  • Unelmien toteuttamiseen,
  • Johdatuksen kuulemiseen & ymmärtämiseen sekä
  • Tietoisuuden ja henkisen kasvun vaalimiseen.
  • Lisää jaksoja samoista teemoista löydät YouTubesta @elinatarpila
  • Kirjaudu Elinan postituslistalle TÄSTÄ  -  Tervetuliaislahjana saat 20 sivuisen työ- ja ohjekirjan Unelmien Toteuttajalle (PDF).

Valo on sinussa ja minussa kun turha kuoriutuu pois. 

Rakkain terveisin, Elina 

valominussa.fi

 

 

 

Jan 10, 2019

Tervehdys <3

Tunnistatko käynnistysvaikeuksia joulun tauon jäljiltä? Jos kyllä, niin ota aikaa ja tilaa jäsentää mennyttä.

Joulu on kuvainnollisesti syntymäjuhla, se on uudelleen syntymän aikaa. Vanhojen mielen rajoitteiden ja toimintamallien on aika kuolla ja uusien toimivampien saada jalansijaa elämässä. Joten ei ole ihme, jos vuosi ei ota ns. käynnistyäkseen heti tammikuun alussa.

Lähdin joululoman aikana tekemään inventaariota vuoden 2018 onnistumisista ja niistä "ei niin hyvin" menneistä kokemuksista. Motiivinani oli osata laittaa vuoden 2019 toiveet ja suunnitelmat kohdilleen.

Tuo yksinkertainen prosessi synnytti yllättäviä huomioita itsestä ja omasta elämästä. Lisäbonuksena alkuperäinen motiivini, vuoden 2019 säätäminen, menetti merkityksensä, sillä sain tilaa olla ja LUOTTAA elämän virtaan.  

Ainostaan viime vuoteen peilaamalla ja sitä tutkimalla löysin itseltäni uskomuksia ja tapoja toimia, jotka kerta kaikkiaan lävähtivät silmille. Joistakin asioista totesin, että nyt riittää, ei tätä enää. Toisista taas huomasin, että menipä yllättävän hyvin!

Juttelen tässä jaksossa muutamista tärkeistä oivalluksista ja rohkaisen sinua tekemään oman vuosi-inventaariosi, jotta kerta kaikkiaan pystyt jättämään taaksesi sen mikä elämässäsi ei toimi. Tämä on tärkeää, koska ajatuksilla suuri voima elämässäsi.

Uusi tulee elämään luontevasti ja helposti, kun luot sille tilaa, olet mieleltäsi avoin, et vastusta sitä mikä on ja toimit.

Jaksossa esimerkit seuraavista:

  1. Päästä irti huolehtimisesta (terveys, muut ihmiset, lemmikit). Huolehtiminen ja murehtiminen on väärin kohdistettua rakkautta, joka ei auta ketään.
  2. Päästä irti rahahuolista. 
  3. Päästä irti sen odottamisesta, että elämä alkaa kun olosuhteet ovat suotuisammat.

Jos haluat tehdä mukana vuoden 2018 inventaarion, niin tarvitset vain palan paperia, kynän ja mahdollisesti viime vuoden kalenterin.

PS. Jos olet uusi kuulija, niin lataa itsellesi Unelmien toteuttajan työkirja. Löydät sen valominussa.fi