Preview Mode Links will not work in preview mode

Valo minussa -podcast:

  • Oman näköisen elämän luomiseen,
  • Unelmien toteuttamiseen,
  • Johdatuksen kuulemiseen & ymmärtämiseen sekä
  • Tietoisuuden ja henkisen kasvun vaalimiseen.
  • Lisää jaksoja samoista teemoista löydät YouTubesta @elinatarpila
  • Kirjaudu Elinan postituslistalle TÄSTÄ  -  Tervetuliaislahjana saat 20 sivuisen työ- ja ohjekirjan Unelmien Toteuttajalle (PDF).

Valo on sinussa ja minussa kun turha kuoriutuu pois. 

Rakkain terveisin, Elina 

valominussa.fi

 

 

 

Jan 17, 2019

Jaksossa 12 saamme vilkaista Minnan elämään ja toiveisiin.

Minna on jäänyt odotustilaan (=jumiin) niin työn kuin ihmissuhteiden saralla ja kokee rahan ja pelkojen olevan este elämässä etenemiselle. 

Juttelemme perusteellisesti rajoittavien uskomusten luonteesta ja niistä lukuisista tavoista, kuinka ne elämässä ilmenevät.

Käännämme Minnan tarinan päälaelleen ja katsomme, mikä vaikutus uudella näkökulmalla on kokemukseen omista mahdollisuuksista. Jaksossa haemme voimavaroja mennä eteenpäin ja jättää menneisyyden haasteet taakse. Kerron myös mitkä KAKSI SANAA toistuvat puheessa aina kun ihminen on lannistunut, jumissa tai epätietoinen suunnastaan.

Opi tunnistamaan mielen ja ajatusten sudenkuoppia, tunnista kuinka voit pysäyttää liikkeen vain tiettyjä sanoja käyttämällä ja opi kääntämään sisäinen (ja ulkoinen!) puheesi uuteen uskoon - rakentavaksi, eteenpäin vieväksi ja rohkaisevaksi.Lisäksi puhumme siitä, kuinka raha ja 'jumittaminen' liittyvät kiinteästi toisiinsa ja miksi näin on.

Jakson avainsanat: elämäntehtävä, kutsumus, rajoittavat uskomukset, sanojen ja ajatuksen voima, mielenhallinta, raha, elämänenergia.