Preview Mode Links will not work in preview mode

Valo minussa -podcast:

  • Oman näköisen elämän luomiseen,
  • Unelmien toteuttamiseen,
  • Johdatuksen kuulemiseen & ymmärtämiseen sekä
  • Tietoisuuden ja henkisen kasvun vaalimiseen.

Kirjaudu Elinan postituslistalle TÄSTÄ

Tervetuliaislahja: Ohjekirja Unelmien Toteuttajalle (PDF, 20 sivua)

Lisää jaksoja samoista teemoista löydät YouTubesta @elinatarpila

Uusi PODCASTjakso ilmestyy kuukausittain. YouTuben puolella tapaamme useammin. Tervetuloa <3

Valo on sinussa ja minussa kun turha kuoriutuu pois

Rakkain terveisin, Elina Tarpila 

valominussa.fi

 

 

 

Aug 9, 2019

JAKSO 29 on Mielen voimasta ja menneisyyden vaikutuksesta, sekä niin yksinkertaisen asian vaikutuksesta hyvinvointiin, kuin MITÄ TEIT KESÄLOMALLA!

Tässä jaksossa juttelen ystäväni aitoja sanojaan lainaten siitä, kuinka menneisyyden painolasti tuntuu seuraavan mukana vuodesta toiseen.

Se ei välttämättä näy ulkoisesti vaikeuksina kuten työttömyys tai sairaus, vaan tunteina kuten ahdistus siitä huolimatta, että on jo yrittänyt monenlaisia keinoja olon kohentamiseen.

Tämä on teema, jonka kanssa moni kamppailee. Siksi olen tämän aiheen tiimoilla. Ja kuten aina, kysyin ystävältä, saanko käyttää hänen sanojaan sellaisinaan. Kuten aina, sain luvan. Yhteistä ihmisille joiden kanssa näistä teemoista juttelen on myös se, että heillä on hyvä ja kaunis sydän ja aito halu auttaa muita. Kuulen aina uudestaan, että "jos tästä vaan on apua jollekin niin tottakai saat."

Ystävän sanat:

”Elämä on aina vaan niin kauhean kovaa ja mulla on niin raskas olo. Olen niin yksin. Enkä saa sitä vapauden tunnetta, jota kaipaan ja eniten haluan.”

Tässä tulee mukaan mieli ja sen ohjelmoinnit. Se mihin on tottunut.

Edellisiin puolestaan liittyvät TUNTEET, se mihin tunteisiin on oppinut ja tottunut. Pitkäkestoisista ajatuksista on tullut kehollinen kokemus ja kehollinen kokemus vaikuttaa mieleen.

Ystäväni vietti kesälomansa lapsuudenkodissaan. Puhun myös siitä, kuinka ISO vaikutus on paikoilla muistijälkien ja tunteiden herättäjänä. 

                             ---------------------------               

Mielen ohjelmointien purkamisen ja oman aidon tunnevärähtelyn löytämisen syvällinen, kohottava ja oivalluttava matka alkaa 1.9.2019

TOIVEISTA TOTTA SYKSYN RYHMÄÄN ILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA NYT. Olet sydämellisesti tervetullut <3

 

Kurssitiedot ja ilmoittautuminen